Dimineata la 7.30, cand se bea cafeaua ma trezesc si eu, scutur cusca din toate incheieturile ca sa-mi deschida cineva sa plec la Antonia in camera, unde ma las jumulita pana vine mama. Cum am scapat, fug la ei in dormitor si pun stapanire pe patul lor. In timpul luptei cu mama, isi face aparitia uriasa Bora, care se intinde pe jos si se amuza de protestele mele.Cand o vad, ma duc la ea ca sa o provoc putin la joaca; noi doua ne jucam v-ati ascunselea, adica eu ma ascund dupa ea si trebuie sa ma gaseasca. Nu rezista mult si se plictiseste. Pentru ca sunt o mare ofticata, ma apuc si ciupesc de picioare sau de coada. Recunosc ca mai incasez cate o laba peste bot, dar stiti, eu nu renunt usor si pana nu se ridica in picioare nu ma las. Ma urc repede in patul meu si incep sa fac tot soiu de tube ca sa o provoc sa continuam joaca si chiar reusesc.

Binenteles ca vine tot in stilul ei greoi si cand ajunge, eu sar si ma agat de botul ei si raman asa pana cand se scutura si eu zbor ca un pui de vrabie. Dupa ce aterizez, stranut putin, ma scutur si revin. Dupa ce fac cateva aterizari, descopar ca daca ma agat de gatul ei nu mai poate sa ma arunce, dar ce credeti ca daca ea este mare este si proasta? Nuuu……. ma lasa putin sa atarn, dupa care isi pune uriasul ei cap pe pat, bineneteles ca eu raman sub capul ei si greutatea care ma copleseste ma face sa-i dau drumul ca sa pot protesta vocal ca ma sufoc. Dar ce credeti ca se grabeste? Nu, vai…

Atunci, pentru ca eu stiu ca ea nu suporta sa fie zgariata, exact asta ii fac si asa scap de sub ea. Trag aer in piept, o tutui bine si plec la somnul de frumusete. Nu stiu cum se intampla, dar aproape de fiecare data cand ne facem somnul de pranz stam una langa cealalta. Cand ne trezim pe la 19.00, iesim la plimbarea de seara(tot nu inteleg de ce Bora este mereu libera si eu sunt pusa in ham hmmm…..cred ca sunt o adevarata fiara!). Ajunse acasa, mergem amandoua la castronul de apa, mancam putin si ne apucam de joaca (mai mult eu), dar de data asta sunt putin mai delicata.

Ma urc pe spatele ei si o scarpin, dupa care ma gandesc ca este mai fain cand te pureca cineva iar ea adora treaba asta, asa ca ma apuc de purecat. Cand vad cat am de purecat, abandonez destul de repede. Ca sa nu se supere pe mine, ma duc la botul ei sa-i dau un pupic si dupa aia ma cuibaresc la pieptul ei, iar ea, pentru ca ma iubeste, se apuca sa ma spele si, va rog sa ma credeti ca atunci cand ma spala Bora (este foarte baloasa), asa simt nevoia sa ma bag sub ea  doar ca sa ma usuc si de multe ori adorm sub URIASA BORA.

Dar ea stie si are grija sa nu se lase cu toata greutatea pe mine…:)

httpv://www.youtube.com/watch?v=KQOlCPkkpJA

1 Comentariu
  1. Sonia 13 ani în urmă

    ce caraghiosi sunt … dihorul mic … si bora URIASA. Asta a fost semnul ca nu mai trebuie sa ma tem de intalnirea lui Rash (in curand il i-au) cu cainele meu, la fel de mare ca bora .. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CONTACTEAZA-NE!

Lasa-ti-ne un mesaj si noi vom reveni cu un raspuns cat se poate de repede.

Se trimit datele

©2024 Dihori.ro - comunitate dedicata dihorilor ca animale de companie

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account