• Sper ca e ok Rozi si nu are nimic de ordin medical. Poate cand ai timp si chef imi poti da un mail cu ceva poze cu ea. Ti-am spus de la inceput ca e o neastamparata, asa a fost mereu. Si cand ne-am intalnit la FalconVet era unul din cei mai activi dihorei de pe acolo.

 • Stiu ce spui Roxana, asa am procedat si in cazul cand am luat-o pe Rozi de la tine, proprietarii au aflat dupa un an si nu au fost probleme. Acum chestia e ca ma mut in chirie la cineva de la mine din oras, si fiindca se si cunosc parintii cu proprietarul conditiile de inchiriere nu sunt chiar cele standard. Si chiar nu pot sa fac acelasi lucru ca…[Citește mai mult]

 • Crede-ma ca si mie imi pare rau, mi-a luminat destule zile. Am amanat destul de mult anuntul asta, dar deja incep sa mut din lucruri si cum o sa stau tot in chirie, noul proprietar nu o accepta. Sper sa ii gasesc pe cineva care sa se bucure de ea, macar atat cat m-am bucurat eu.

 • Eu si Paul am uitat sa ne aducem un aparat pentru poze… 🙁

  Oricum a fost super tare, si oamenii si locul, dar mai ales blanosii :). Ne-a facut placere sa fim acolo si speram sa mai avem ocazia asta. Multumim Roxanei si echipei de la Falcon Vet.

 • Rozi o sa fie acolo. Abia asteptam…Laughing

 • Am asteptat putin sa se remedieze problema cu mail-urile de la yahoo, dar pana la urma m-am hotarat sa imi fac cont si pe gmail, ca sa ma pot inregistra si aici pe forum.Wink

 • Nu am aflat niciodata exact data in care s-a nascut Rozi, dar e foarte probabil sa fie rude. 🙂 Multumim de primire, intradevar e rasfatata casei, si nu doar a mea si a colegilor ci si a tuturor oamenilor care vin pe la noi. Imi place cum se baga ea mereu in cizmele fetelor, si nimeni nu ii reproseaza nimic.Laugh

 • Rozi are un an si 3 luni, o am de la crescatorie. Am primit-o in Bucuresti de la Roxana, desi nu cred ca mai tine minte. Rozi e dihorita pentru care s-a intors pana la crescatorie in Mures pentru ca i-am dat telefon putin cam tarziu.

  Asta e boticul lui Rozi:

  http://i750.photobucket.com/albums/xx146/robertcarst/DSC_0266.jpg

 • Am fost deja pe la prezentare 😉

  Intradevar ii plac plimbarile lui Rozi, si ce e mai interesant e drumul spre casa cand vin vacantele. Expresiile oamenilor de pe tren sunt de nepretuit, la inceput sunt socati, speriati si toti sfarsesc prin a lua-o in brate si incercand sa ii dea biscuti, napolitane sau orice altceva de mancare. 

  Am fost cu ea…[Citește mai mult]

 • Rozi prin parc, parcul Titan Bucuresti. E genial sa ies la plimbare cu ea, nimeni nu stie ce animal este si toata lumea e curioasa. Foarte comic a fost cand o femeie m-a intrebat ce animal este. I-am spus ca dihor, dar nu a inteles bine si a spus: Bivol? E cam mica sa fie bivol.

  http://i750.photobucket.com/albums/xx146/robertcarst/DSC_0326.jpg

  Aici ne jucam, ii place sa ma considere un copac:

  http://i750.photobucket.com/albums/xx146/robertcarst/DSC_0235.jpg

  http://i750.photobucket.com/albums/xx146/robertcarst/DSC_0234.jpg

  http://i750.photobucket.com/albums/xx146/robertcarst/DSC_0246.jpg

 • Buna seara,

  Mi-am facut si eu azi cont pe gmail, ca sa pot sa ma inscriu pe forum. 🙂

  Numele meu este Robert Carst, sunt din Radauti, judetul Suceava. Momentan locuiesc in Bucuresti, unde sunt student al Facultatii de Medicina Veterinara.

  Impreuna cu colegul meu de camera avem o femela dihor, numele ei este Rozi. Pe langa ea mai am 10…[Citește mai mult]