Ma pregatesc de meci, frate: seminte, bere, tigari si evident, cum putea sa lipseasca Tazu’ de la un astfel de eveniment? Sper sa castige Barcelona dar …nu sunt foarte sigura…

Si cum dau mereu cu bata-n balta cand e vorba de pronosticuri, m-am gandit ca ar fi o idee buna sa apelez la intuitia… nu a caracatitei Paul, ci a Tazului, ca si asa in afara de somn, mancarica si caca nu face prea multe…:))

Ii voi testa abilitatile, sa vedem cum se descurca la pariurile sportive: Barcelona sau Manchester? Hai sa te vad acum ce-ti poate pielea!! Messi sau Roony? Grea dilema…Hai, ca daca ghicesti, poate fac ceva bani cu tine. Te scot pe piata la produs! Tu dai pronosticurile, eu incasez banii; si uite asa vom duce o viata linistita si indestulata:)). Vei fi eroul meu!

Zis si facut. Am scris numele celor doua echipe pe doua foi de hartie, am sculat Tazu’ din somn si hai la treaba. Destul de buimac, fara nici un chef, cu ochii abia mijiti si incercanati, Tazu’ a dat intr-un final raspunsul: va fi remiza!!!!!

Tai tazule, tu esti sanatos la cap? Asta este finala, bai! Nu e Steaua – Victoria Branesti!!! Cum sa fie egalitate? L-am trimis din nou la culcare, sa mai mediteze un pic la scor. Dupa jumatate de ora, trezirea! Am luat Tazu’ din cotet, i-am dat doua palme sa se trezeasca si inca una de incurajare si l-am pus la ghicit: Barca sau Manchester? Hotaraste-te odata, ca nu mai avem timp! Incepe meciu’, bai! Pai eu am dat banii pe tine degeaba??? Poarta-te demn ca un oracol ce esti!! Ia spune, cine o sa castige finala in seara asta???

Sta Tazu’, se gandeste, se razgandeste, proceseaza cu mintea-i aburita de vise, face calcule peste calcule…

…si, intr-un final, pe jumatate adormit, ca sa scape mai repede de mine, spune:

Bravo ma baiete! Nu mananci mancarea degeaba! Acum sa vedem si cata dreptate ai! Ca, daca nu, te pun la prajit! O sa ai o soarta mai crunta decat caracatita Paul!! Fac din tine pastrama!

Cred ca eu ar trebui sa ma pun pe gratar! Tazu’ a ghicit egalitatea de la pauza si apoi scorul final!! Bravo baiatu’! Nu ti-ai mancat boabele de pisica degeaba!!!

Nota: Niciun animal nu a fost ranit pe parcursul acestui eveniment 🙂

Articol intocmit de Laura Moko

6 Comentarii
  1. filip 13 ani în urmă

    dihor super sexi foarte pregatit pt monta – hidd3n2004@yahoo -JACK- bate bosnia

  2. laura 13 ani în urmă

    Ah! uitasem…diseara joaca romania bosnia 😀
    cine credeti ca o sa castige????? hai ca nu-i greu deloc…:))))

  3. laura 13 ani în urmă

    Multumesc fetelor! Multumesc! sunt mester mare! iar pentru cine este intersat sa stiti ca mai ghicesc si-n cafea, carti de tarot, foi de ceapa si-n stele! nu e nevoie sa va deplasati la domiciliul meu, este suficient sa-mi trimiteti o fotografie si va dau raspunsul pe mess. plata se face in natura: nu cer bani, ci doar ceva bun d-ale gurii.

  4. Pixie & CD 13 ani în urmă

    Tot tot Taz-ul e un Dihor ghicitor. Si bag de seama ca pe gratarul neincalzit ii place dupa mocuta lui de diho-ursulet curios din cale afara.

    Nu te teme Taz, ca mami Laura te iubeste mult, chiar daca nu te ridicai la standardele bipezior nu pastrama ajungeai -ci tot jucaria insufletita a familiei M.

    Mami Laura, felicitari si la mai multe povesti nastrusnice. :-* 🙂

  5. Simo_Pas 13 ani în urmă

    Super tare Taz`ul :)))

  6. iulia 13 ani în urmă

    Frumoasa povestirea lu Taz, e un mare maestru , spre norocul lui e bine ca a nimerit ca altfel acu il savurati la gratar (glumesc)
    na acu ca mi-ati luminat ziua si m-ati facut sa zambesc il pupacesc pe Taz pe toate 4 labutele lui de norocos …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CONTACTEAZA-NE!

Lasa-ti-ne un mesaj si noi vom reveni cu un raspuns cat se poate de repede.

Se trimit datele

©2024 Dihori.ro - comunitate dedicata dihorilor ca animale de companie

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account