Cu timpul am observat ca in ureche avea ceara inchisa la culoare care mirosea urat si l-am dus la veterinar. Avea raie auriculara si in prima faza mi-a spus ca sa ii curat urechile in fiecare seara cu ulei de parafina si niste picaturi.

Am vazut ca nu trece, l-am dus din nou la veterinar si mi-a dat un alt tratament pentru el. Starea lui s-a agravat, s-au inflamat ganglionii de la gat, nu manca, vomita in jeturi, nu vroia sa vada pe nimeni, de fiecare data cand il luam in brate imi intorcea spatele si fugea sub dulap.

Am inceput sa intru in panica! Ma uitam la el cum se chinuia cu durerile si nu puteam face nimic…A doua zi l-am dus la 3 veterinari, am auzit 3 diagnostice diferite, nu stiam ce sa cred…si am scris pe site-ul e-pets la sfatul specialistului despre situatia lui. Am avut mare noroc cu Roxana care a luat legatura cu mine imediat si intr-o ora m-am pus pe masina in drum spre Bucuresti cu bolnaviorul.

Prin Roxana am cunoscut 2 medici veterinari foarte buni, Ana si Radu care i-au salvat viata! Le multumesc din suflet! In 3 zile mi l-au pus pe picioare, a inceput sa manance cate putin, sa umble, sa fie din nou curios.

Pe langa tratamentul prost care i-a agravat starea, am mai aflat ca a si fost vaccinat gresit!! Cu vaccin de caini pentru boli pe care dihorii nu le pot avea!! Sunt multi medici veterinari care nu stiu nimic despre dihori, le administreaza tratamente gresite si sa nu mai vorbim de vaccinuri..

Acum Bijou este din nou acasa, inca slabit,  dar a inceput sa se joace cu jucaria lui preferata (un arici verde)..si astept cu nerabdare sa ma muste din nou de degete! 🙂

Intocmit de Daniela

4 Comentarii
  1. Roxana 13 ani în urmă

    Falcon Vet – Str. Vatra Luminoasa 108
    Dr. Radu Boncea – 0723 234 426

  2. Elly 13 ani în urmă

    Oky, atunci recomanda-mi si mie un medic care sa se periceapa la dihori…sa stiu unde sa merg.

  3. Roxana 13 ani în urmă

    Elly, cred ca cel mai bine este sa mergi la un veterinar, pentru nu ai cum sa stii sigur daca este raie auriculara sau nu. Nu e bine sa ii faci tratament fara sa ai acceptul unui profesionist in domeniu

  4. Elly 13 ani în urmă

    pune-mi ce tratament i-ai dat pana la urma….trebuie sa aflu neaparat ca pana acum nu stiam de ce are asa ceva in urechi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CONTACTEAZA-NE!

Lasa-ti-ne un mesaj si noi vom reveni cu un raspuns cat se poate de repede.

Se trimit datele

©2024 Dihori.ro - comunitate dedicata dihorilor ca animale de companie

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account