Acest subiect conține 2 răspunsuri are 3 voci și a fost actualizat ultima dată de  Elisza acum 10 ani, 6 luni.

 • Autor
  Mesaje
 • #2259
   Anonim

  Eu imi tratez dihorii la Falcon Vet, Vatra Luminoasa 108, Bucuresti. Dr. Radu Boncea si Dr. Ana Maria Ionescu sunt singurii in care am incredere in materie de dihori (si nu numai) pentru ca mi-au salvat animalutele din situatii in care credeam ca nu mai au nici o sansa.

  Cand alergi prin tot orasul, de la o clinica la alta si vezi ca toti doctorii se uita la dihori ca la OZN-uri, nu sunt in stare decat sa le ia temperatura rectala si sa ii trateze dupa cum le vine, apreciezi la maximum cand dai peste astfel de oameni. Sincer, nu stiu ce m-as fi facut fara ei.

  Va multumesc inca o data pentru tot ajutorul!

  #2562
   danieladdo 
  Participant

  Eu am mers cu dihorul meu la 3 veterinari si am primit 3 diagnostice diferite, primul la care am fost si am avut incredere mi l-a vaccinat ca pe un catel pentru boli pe care dihorii nu le fac. A mai luat si raie auriculara de la mamica lui, am primit o solutie pentru urechiusele lui si a facut otita…starea lui s-a inrautatit, 5 zile nu a mancat, nu vroia sa vada pe nimeni, fugea de mine, avea dureri mari…am avut noroc si am ajuns intr-un final prin Roxana la Falcon Vet la Dr. Radu Boncea si Dr. Ana Maria Ionescu care mi l-au tratat pe Bijoux. Acuma e bine si sanatos datorita lor  Smile

  #2758
   Elisza 
  Participant

  Nu numai ca doctorii sunt extraordinari, dar si incaperea iti da incredere. Muzica ca acolo nu am auzit in nici un cabinet, iar cei de acolo sunt foarte tari.;))

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CONTACTEAZA-NE!

Lasa-ti-ne un mesaj si noi vom reveni cu un raspuns cat se poate de repede.

Se trimit datele

©2021 Dihori.ro - comunitate dedicata dihorilor ca animale de companie

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account