Răspunsurile la forumuri au fost create

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #4562
   alex 
  Participant

  o sa incep scurt si dintr-odata cu ce am de spus la acest topic. sincera sa fiu, nu stiu cum se poate evalua responsabilitatea si capacitatea cuiva de a avea grija de 2 dihorasi, prin prisma varstei si cam atat. ceea ce ma dezarmeaza de fapt este incapatanarea cu care se ignora de fapt esenta mesajului, si faptul ca ovidiu nu a fost descurajat de mesajele gen “f–k off”, care nu cred ca isi au locul de la un iubitor de animale la altul, ca sa nu zic mai multe, si ca a incercat sa va convinga in continuare de bunele intentii. 

  in cel de-al doilea rand, nu vad care e problema ca in dorohoi nu sunt medici care sa cunoasca patologia dihorilor. din cate tin minte cabinetele veterinare nu au reglementata problema jurisdictiei, iar la valcon vet vin oameni cu dihori in brate de te miri unde. dar, in fine, probabil, ca evaluarea potentialilor stapani de dihori se face in functie de un checklist care scapa logicii mele.

   

  bafta si succes in gasirea unor stapani potenti financiar, responsabili, peste 35 de ani, cu un job bine platit “9 to 5”, fara inceput de chelie si cu un nivel corect al colesterolului.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)