Acest subiect conține 2 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Dylan acum 8 ani, 8 luni.

  • Autor
    Mesaje
  • #8803
     Dylan 
    Participant

    Buna seara, ma numesc Dylan, sunt noua pe acest blog dar l-am citit de multe ori.

    M-am indragostit de aceste animalute adorabile de vreo 2 ani si in final m-am decis ca as vrea unul pe care sa ii pot oferi toata dragostea si atentia de care are nevoie. Eu stau la casa impreuna cu familia mea, ei au niste conceptii complet gresite despre Dihori dar sunt convinsa ca imediat ce o sa vada ghemotocul de blana o sa isi schimbe imediat aceea parere neadevarata.

    As dori sa adopt sau sa achizitionez un Dihor Albino, acei draglasi cu ochii rosi si nasucul mic si roz. As dori sa va mai intreb, din moment ce am auzit foarte multe deste clinica FalconVet de pe acest blog, daca intradevar o sa am norocul sa adopt sau sa achizitionez un Dihor, cam cat ar costa operatia chirurgicala de inlaturarea glandei, vaccinarea si ingrijirea periodica ( taiatul gherutelor etc )

    Tin sa precizez ca eu stau din Bucuresti asa ca daca se poate as dori ceva din capitala. 🙂 Va rog contactati-ma pe adresa mea de mail : samael.mortis@yahoo.com pentru mai multe detalii.

    Va multumesc.

    EDIT: V-as ruga foarte mult daca se poate sa fie mascul. Am inteles ca femelele au anumite probleme cu menstruatia si conceperea puiilor. De altfel, daca m-ati putea indruma catre un pet-shop care are dihorasi v-as fi recunoscatoare, cu toate ca stiu ca achizitionarea unuia dintr-un pet-shop nu este indicata.

    #8807
     ana-simona 
    Participant

    Buna Dylan ,te asteptam pe grup(facebook -grupul dihori.ro),pentru orice intrebari sau nelamuriri ai…

    #8808
     Dylan 
    Participant

    Îți mulțumesc frumos. Va ador site-ul și am dat like pagini de facebook, urmăresc cu stupoare să văd dacă are cine un doborâși spre adopție sau de vânzare. Te pup. <3

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CONTACTEAZA-NE!

Lasa-ti-ne un mesaj si noi vom reveni cu un raspuns cat se poate de repede.

Se trimit datele

©2024 Dihori.ro - comunitate dedicata dihorilor ca animale de companie

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account